6. Hrvatski kongres hematologa i transfuziologa

Poštovani kolegice i kolege, 

Hematološka i transfuziološka struka kao i cjelokupna medicinska znanost neprekidno se mijenjaju i zahvaljujućim novim saznanjima bolesnicima pružamo vrhunsku dijagnostiku i suvremeno liječenje. Za to je neophodan interdisciplinarni pristup i sudjelovanje stručnjaka raznih struka. Stoga je ovaj kongres namijenjen je ne samo hematolozima i transfuziolozima već i stručnjacima drugih struka, našim suradnicima u skrbi za bolesnike. 


Pozivamo Vas na 6. Hrvatski kongres hematologa i transfuziologa koji će se održati u Rovinju od 20. do 23. ožujka 2014. godine. 


Znanstveni program kongresa obuhvaća različita područja kliničke hematologije i transfuziologije i nove dijagnostičke metode u ovim područjima. Nove spoznaje u našim strukama kao i rezultati našeg rada bit će prikazani u plenarnim predavanjima, tematskim simpozijima i posterima. 
Istovremeno održat će se i 5. stručni sastanak medicinskih sestara i tehničara koji rade u hematološkim odjelima i transfuziološkim službama. 


Osim u planiranom stručnom dijelu kongresa, svoja iskustva ćemo izmjenjivati s kolegama i u ugodnom ambijentu Istre gdje ćemo imati priliku razmijenjivati mišljenja i sklapati nova poznanstva. 


U ime upravnog odbora našeg društva koje navršava 65. godišnjicu postojanja ljubazno Vas pozivamo da sudjelujete u radu 6. Hrvatskog kongresa hematologa i transfuziologa i 5. stručnog sastanka medicinskih sestara i tehničara i s radošću očekujemo Vaš znanstveni i stručni doprinos. 


Iskreno vjerujemo da ćete uživati u stručnom dijelu kongresa i da će boravak u Istri biti ugodan. 

 

Prof. dr. Ana Planinc-Peraica
Predsjednica Hrvatskog društva za hematologiju i transfuzijsku medicinu HLZ-a

Mr. sc. Ana Hećimović
Tajnica Hrvatskog društva za hematologiju i transfuzijsku medicinu HLZ-a

 

http://www.penta-pco.com/hematologija2014/content.php?pageID=51